Kulkas Vaksin (2 â „ƒ ~ 8â„ ƒ)
Kulkas Medis
Kulkas Bank Darah (4 â „ƒ)

Produk Unggulan

  • Lemari Demi Lemah Dada Mini

    Lemari Demi Lemah Dada Mini

    Ing58Lmini chest deep low temp refrigerator was designed for storage of enzymes, vaccines, pharmaceutical products and other biomedical materials at uniform temperatures. Ingse deep low temp refrigerators provide stable temperatures from -25 to -60°C /-40 to -86°C.

  • Freezer Mobil Cryogenik Jero

    Freezer Mobil Cryogenik Jero

    Mesin pembeku mobil kriogenik sing jero biasane digunakake kanggo transportasi lan panyimpenan farmasi, reagen, vaksin, lan produk biologis. Didhukung dening 220v AC sing digunakake.

  • Kulkas Laboratorium Gedhe Gedhe

    Kulkas Laboratorium Gedhe Gedhe

    Kulkas laboratorium ngisor sing amba, biasane nuduhake lemari es laboratorium sing bisa nggayuh suhu ing ngisor -40â "ƒ. Miturut suhu sing beda, dipérang dadi -40", 60, -60 ", 86, -86" "-, -105" Seri „ƒ, -135â„ ƒ.

  • Kulkas Big Blood Bank (4 ° C)

    Kulkas Big Blood Bank (4 ° C)

    Ing1360Lbank getih gedhe Kulkas (4 ° C), kaya sing diandharake, minangka peralatan sing digunakake kanthi profesional kanggo nyimpen getih. Uga bisa digunakake kanggo panyimpenan produk getih, reagen laboratorium lan produk biologis. Cocog kanggo digunakake ing stasiun getih, rumah sakit, laboratorium lan unit liyane.

  • Kulkas Medis Tampilan (2-8 ° C)

    Kulkas Medis Tampilan (2-8 ° C)

    A 300Lkulkas medis sing ditampilake (2-8 ° C) dirancang lan dibangun kanggo apotek, obat-obatan, lan aplikasi vaksin, kanthi kontrol sing bisa diatur antara +2 nganti +8 derajat. Iki menehi solusi efisien energi kanggo panyimpenan vaksin. Produk iki bisa disesuaikan karo kebutuhan pangguna tartamtu

  • Freezer Medis Suhu Sithik Ultra (-86 ° C)

    Freezer Medis Suhu Sithik Ultra (-86 ° C)

    Ing608Lbeku medis suhu paling sithik (-86 ° C) dirancang kanggo panyimpenan enzim, vaksin, produk farmasi lan bahan biomedis liyane ing suhu sing padha. Freezer ultra-rendah iki nyedhiyakake suhu stabil saka -15 ° C & -65 ° C & -86 ° C nganti -165 ° C.

Produk anyar

Freezer Mobil Cryogenik Jero

Freezer Mobil Cryogenik Jero

Mesin pembeku mobil kriogenik sing jero biasane digunakake kanggo transportasi lan panyimpenan farmasi, reagen, vaksin, lan produk biologis. Didhukung dening 220v AC sing digunakake.

Kulkas Laboratorium Rendah Dada

Kulkas Laboratorium Rendah Dada

Ing258Lchest deep low laboratory refrigerators were mainly used in hospitals, laboratories, military and chemical industries to preserve some special items, such as bacteria, viruses, organs and bones, etc. Ingse deep low laboratory refrigerators provide stable temperatures from -25 to -135°C.

Kulkas Laboratorium Gedhe Gedhe

Kulkas Laboratorium Gedhe Gedhe

Kulkas laboratorium ngisor sing amba, biasane nuduhake lemari es laboratorium sing bisa nggayuh suhu ing ngisor -40â "ƒ. Miturut suhu sing beda, dipérang dadi -40", 60, -60 ", 86, -86" "-, -105" Seri „ƒ, -135â„ ƒ.

Kulkas Mini Laboratorium 4 Gelar

Kulkas Mini Laboratorium 4 Gelar

Ing130LKulkas mini laboratorium 4 derajat nggunakake sistem kontrol suhu sing dirancang khusus lan sistem saluran udara udhara sing dirancang kanthi optimal kanggo njaga suhu ing seragam kothak lan tetep kanggo njaga keamanan panyimpenan reagen.

Freezer Medis Kadhemen (-45 ° C)

Freezer Medis Kadhemen (-45 ° C)

Ing608L cold medical freezer(-45°C) was designed for storage of enzymes, vaccines, pharmaceutical products and other biomedical materials at uniform temperatures. Ingse ultra-low freezers provide stable temperatures from -15°C &-65°C & -86°C down to -165°C.

Freezer Suhu Rendah Sithik (-86 ° C)

Freezer Suhu Rendah Sithik (-86 ° C)

A108Lmesin pembeku suhu sedheng jero (-86 ° C) dirancang kanggo panyimpenan enzim, vaksin, produk farmasi lan bahan biomedis liyane ing suhu sing padha. Freezer ultra-rendah iki nyedhiyakake suhu stabil saka -15 ° C & -65 ° C & -86 ° C nganti -165 ° C.

Kulkas Apotek Kapasitas Besar (2-8 ° C)

Kulkas Apotek Kapasitas Besar (2-8 ° C)

A 1360Lkulkas apotek kapasitas gedhe (2-8 ° C) dirancang lan dibangun kanggo aplikasi apotek, obat, lan vaksin, kanthi kontrol sing bisa diatur antara +2 nganti +8 derajat. Iki menehi solusi efisien energi kanggo panyimpenan vaksin. Produk iki bisa disesuaikan karo kebutuhan pangguna tartamtu

Kulkas Vaksin Apotek Kaca 2-8 Derajat

Kulkas Vaksin Apotek Kaca 2-8 Derajat

Kulkas vaksin apotek pintu kaca 2-8 derajat dirancang lan dibangun kanggo aplikasi apotek, obat, lan vaksin, kanthi kontrol sing bisa diatur antara +2 nganti +8 derajat. Iki menehi solusi efisien energi kanggo panyimpenan vaksin. Produk iki bisa disesuaikan karo kebutuhan pangguna tartamtu.

News

  • Kulkas Medis

    Pasar Kulkas Medis miturut Tipe Produk, Gunakake Akhir (Bank Darah, Freezer Farmasi, Rumah Sakit, & Apotek, Institusi Riset, Laboratorium Medis, lan Pusat Diagnostik), Wilayah - Prakiraan Global nganti 2024

  • Kulkas Medis-2

    Pasar Kulkas Medis Global 2019-2024: Fokus karo Bank Darah, Perusahaan Farmasi, Rumah Sakit, & Apotek, Institusi Riset, Laboratorium Medis, lan Pusat Diagnostik

  • Refrigerator Suhu Sithik

    Inovasi teknis lan jaminan kualitas minangka prioritas utama pembangunan perusahaan