Ngarep > Produk > Kulkas Medis > Kulkas Vaksin (2 â „ƒ ~ 8â„ ƒ) > Kulkas Vaksin Apotek Kaca 2-8 Derajat
Kulkas Vaksin Apotek Kaca 2-8 Derajat
  • Kulkas Vaksin Apotek Kaca 2-8 DerajatKulkas Vaksin Apotek Kaca 2-8 Derajat
  • Kulkas Vaksin Apotek Kaca 2-8 DerajatKulkas Vaksin Apotek Kaca 2-8 Derajat
  • Kulkas Vaksin Apotek Kaca 2-8 DerajatKulkas Vaksin Apotek Kaca 2-8 Derajat

Kulkas Vaksin Apotek Kaca 2-8 Derajat

Kulkas vaksin apotek pintu kaca 2-8 derajat dirancang lan dibangun kanggo aplikasi apotek, obat, lan vaksin, kanthi kontrol sing bisa diatur antara +2 nganti +8 derajat. Iki menehi solusi efisien energi kanggo panyimpenan vaksin. Produk iki bisa disesuaikan karo kebutuhan pangguna tartamtu.

Model:HYC-L400

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


 DESCRIPTION

Kulkas vaksin apotek kaca 2-8 derajat dirancang lan dibangun kanggo apotek, obat-obatan, lan aplikasi vaksin, kanthi kontrol sing bisa diatur antara +2 nganti +8 derajat. Nyedhiyakake solusi efisien energi kanggo panyimpenan vaksin, utamane kanggo sarat cilik.


Kontrol suhu mikroprosesor dununge njaba kanggo ngatasi bukaan lawang, ngewangi nglindhungi konten apotek lan vaksin saka suhu sekitar. Pertunjukan temperatur saiki lan minimal / bisa ditampilake ing Celsius utawa Fahrenheit nganti sepuluh derajat paling cedhak. Alarm suhu lan vaksin kulkas vaksin sing bisa dideleng yen interior unit kasebut ora ana jangkauan. Alarm tambahan kalebu tandha kegagalan listrik, mbukak lawang weker, lan alarm sensor gagal. Kulkas vaksin nggunakake operasi defrost siklus sing bisa disetel supaya ora ana pucuk suhu. Pendinginan udara paksa sing dioptimalake kanthi kipas internal nggawe stabilitas suhu lan keseragaman sing apik kanthi bukaan lawang kanthi cepet. Rak kawat berlapis plastik sing bisa disetel bisa diposisikan 1/2 "kanggo nampung barang sing ukurane meh ana. Unit iki ora kalebu lampu internal LED kanthi saklar rocker urip / mati. Pintu kaca dobel panetempered nyedhiyakake tampilan interior kanthi lengkap.


FITUR

1

Desain dibangun kanggo apotek, obat, lan aplikasi vaksin

2

Kontrol intuisi ngidini sampeyan nyetel suhu interior ing antarane +2 nganti + 8ºC banjur njaga kanthi cetha

3

Kulkas vaksin farmasi cilik 2-8 derajat kulkas memenuhi kebutuhan umum

4

Alarm kegagalan daya sing bisa dirungokake

Alarm daya batere muni yen sambungan listrik diganggu

5

Panel kontrol mbutuhake entri sandhi kanggo nyetel paramèter sing ngluwihi titik sing disetel

6

Alarm visual lan keprungu tandha yen suhu interior mundhak utawa tiba ora saka sawetara sing ditemtokake

Panel kontrol mikroprosesor

7

Kontrol digital kanthi readout LED gedhe ing Celsius utawa Fahrenheit kanggo manajemen suhu intuisi

8

Durableinterior kanggo panggunaan jangka panjang

9

Lampu interior

10

Pintu kaca tempered panel kaping pindho nyedhiyakake tampilan lengkap konten sing disimpen

11

100% gratis CFC


SPESIFIKASI

Barang No.

HYC-L400

Jarak Temp

2â „ƒ nganti 8â„ ƒ

Kapasitas

400L

Pasokan Daya

220V / 50Hz

Diwenehake Input

430W

Konsumsi Daya

5,2 KWh / 24H

Bobot

115 kg

Kelas Protektif

I

Jenis Iklim

N

Ukurane

680 * 745 * 1870 mm

Interior Ukurane

560 * 610 * 1380 mm

Jinis Defrost

Digital

Jaminan

1 Taun

Jinis Refrigerant

R134a

RefrigerationMode

Pendinginan udara


Enquiry Product

adol

Tel / Whatsapp / Messager

Email

Alamat

Tracy

+ 86-15988502726

[email protected]

No.3 NanqiaoNorth Road, Lanjiang Street, Lanxi City, Zhejiang, China

CERTIFICARIONS











Panas Tags: 2-8 Derajat Kulkas Vaksin Kaca Apotek, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Quotation, CE, Fashion, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Classy, ​​Apik, Garansi 2 Tahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.