Ngarep > Produk > Kulkas Laboratorium > Kulkas Laboratorium 4 Gelar

Kulkas Laboratorium 4 Gelar Pabrikan

Didirikan wiwit taun 2006, perusahaan kami minangka pabrik sing spesialisasine produksi macem-macem lemari es medis sithik, ngemot 8â ƒ ~ 20â „ƒï¼Œ2â" ƒ ~ 8â "ƒï¼Œ4 ± 1â" ƒ, -25â "ƒ ~ -165â „ƒï¼Œ sing cocog kanggo solusi lan layanan pangolahan kelas-tingkat, kontrol suhu lan kontrol sing dikontrol suhu kanggo apotek, bank darah, laboratorium, lan riset.
Kulkas laboratorium 4 derajat biasane digunakake kanggo nyimpen reagen laboratorium, produk biologis, lan produk getih. Cocog kanggo stasiun getih, rumah sakit, kamar operasi, laboratorium, laboratorium riset ilmiah lan unit liyane. Kulkas laboratorium 4 derajat nggunakake sistem kontrol suhu sing dirancang khusus lan sistem saluran udara udara sing dirancang kanthi optimal kanggo njaga suhu ing seragam kothak lan tetep kanggo njaga keamanan panyimpenan reagen.
Fitur Produk

Kontrol suhu: 
1, Pendinginan sirkulasi udara kanthi kipas kanthi kontrol sing dikontrol kanthi cerdas njamin pamulihan suhu kanthi cepet lan njamin stabilitas suhu.
2, Evaporator tabung tembaga sing adhem kanthi adhem, kanthi desain sistem pendingin udara sing sirkulasi kanggo njamin kulkas bank getih (4 "ƒ) kanthi bebas beku.
3, Pintu kaca sing digawe panas listrik kanthi vakum kaping pindho supaya lawang ora kenthel.
4, Kontrol digital mikro-komputer kanthi saben 0,1 "ƒ unit.

5, Printer termal Opsional kanggo nglacak perubahan suhu


Sistem keamanan:
1, Sistem alarm sing sampurna, alarm suhu dhuwur lan kurang, alarm kegagalan sensor, lsp. Kanthi macem-macem fungsi proteksi. Proteksi sandhi, proteksi wiwitan asring lan kegagalan sensor nalika sistem pendinginan tetep mlaku.
2, ngawasi jarak jauh lan weker SMS jarak jauh liwat modul monitoring opsional lan piranti lunak khusus.

3, Proteksi kegagalan daya


Desain manusiawi:
1, Rak kanthi strip label kanggo gampang ngenali obat sing disimpen.
2, Bahan stainless steel stainless steel 304.
3, Desain sikil roda universal, gampang dipindhah.
4, Desain kunci, kanggo nyegah bukaan acak.
5, Lampu LED internal, obat ing kabinet bisa dideleng kanthi cetha.

Keuntungan kita
Kulkas laboratorium 4 derajat kanthi sertifikasi: ISO9001: 2000, CE, CCC, ETL, CB. Kita makarya kanggo akeh klien kayata Midea, TCL, lan sawetara merek liyane sing misuwur ing Tionghoa.
â ™ ¦ï¸ Teknologi paten canggih lan pengalaman produksi ekstensif.
â ™ ¦ï¸ Perusahaan njamin tingkat kustomisasi paling dhuwur, saengga saben produk tampil, ing endi wae dipasang, ing babagan gaya, modernitas, lan fungsionalitas, nalika adaptasi karo gaya lan kabutuhan para pelanggan.
â ™ ¦ï¸ Tim pangembangan teknis profesional kanggo menehi update teknis terus-terusan.
â ™ ¦ï¸ Harga kompetitif, teknologi canggih, lan sistem sawise-penjualan sing kuat.
View as  
 
<1>
Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Kulkas Laboratorium 4 Gelar sing misuwur ing Tiongkok, sampeyan welcome sampeyan Grosir produk sing digawe ing China. Sampeyan bisa ditrima yen sampeyan pengin tuku produk kanthi akeh amarga stok Kulkas Laboratorium 4 Gelar lan yen sampeyan pengin tuku produk diskon, kita bisa adol kanthi rega sing luwih murah. Kita ndhukung nggawe Kulkas Laboratorium 4 Gelar khusus lan nambah merek. Produk sing awet, paling anyar, gampang dijaga, apik lan apik, amarga duwe pabrik dhewe, lan amarga desaine modis lan canggih. Sugeng rawuh ing perusahaan kita kanggo tuku produk paling laris lan kualitas dhuwur. Kita bisa menehi penawaran, dhaptar rega lan conto gratis, lan bakal menehi garansi 2 taun. Rega produk murah banget, lan saben produk wis lulus sertifikasi CE.