Ngarep > Produk > Kulkas Laboratorium > Kulkas Laboratorium 4 Gelar > Kulkas Mini Laboratorium 4 Gelar
Kulkas Mini Laboratorium 4 Gelar
  • Kulkas Mini Laboratorium 4 GelarKulkas Mini Laboratorium 4 Gelar
  • Kulkas Mini Laboratorium 4 GelarKulkas Mini Laboratorium 4 Gelar
  • Kulkas Mini Laboratorium 4 GelarKulkas Mini Laboratorium 4 Gelar
  • Kulkas Mini Laboratorium 4 GelarKulkas Mini Laboratorium 4 Gelar
  • Kulkas Mini Laboratorium 4 GelarKulkas Mini Laboratorium 4 Gelar

Kulkas Mini Laboratorium 4 Gelar

Ing130LKulkas mini laboratorium 4 derajat nggunakake sistem kontrol suhu sing dirancang khusus lan sistem saluran udara udhara sing dirancang kanthi optimal kanggo njaga suhu ing seragam kothak lan tetep kanggo njaga keamanan panyimpenan reagen.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


DESCRIPTION

Kulkas mini laboratorium 4 derajat biasane digunakake kanggo nyimpen reagen laboratorium, produk biologis, lan produk getih. Cocog kanggo stasiun getih, rumah sakit, kamar operasi, laboratorium, laboratorium riset ilmiah lan unit liyane. Kulkas mini laboratorium 4 derajat nggunakake sistem kontrol suhu sing dirancang khusus lan sistem saluran udara udhara sing dirancang kanthi optimal kanggo njaga suhu ing seragam kothak lan tetep kanggo njaga keamanan panyimpenan reagen.


FITUR

1

Pendinginan sirkulasi udara kanthi kipas kanthi kontrol sing dikontrol kanthi cerdas njamin pamulihan suhu kanthi cepet lan njamin stabilitas suhu.

2

Penguap tabung tembaga sing adhem kanthi hawa, kanthi desain sistem pendingin udara sing sirkulasi kanggo njamin kulkas bank getih (4 "ƒ) tanpa frost.

3

Pintu kaca sing digawe panas listrik kanthi vakum kaping pindho supaya lawang ora kenthel.

4

Kontrol digital mikro-komputer kanthi saben 0,1 "unit".

5

Printer termal opsional kanggo nglacak perubahan suhu.

6

Sistem alarm sing sampurna, alarm suhu dhuwur lan kurang, alarm kegagalan sensor, lsp.

7

Pemantauan jarak jauh lan alarm SMS jarak jauh liwat modul monitoring opsional lan piranti lunak khusus.

8

Perlindhungan kegagalan daya

9

Rak kanthi strip label kanggo gampang ngenali obat sing disimpen.

10

Bahan stainless steel 304 stainless steel.

11

Desain sikil roda universal, gampang dipindhah.

12

Kunci desain, kanggo nyegah bukaan acak.

13

Lampu LED internal, obat ing kabinet bisa dideleng kanthi cetha.


SPESIFIKASI

Barang No.

BYC-L130

Jarak Temp

4â „ƒ

Kapasitas

130L

Pasokan Daya

220V / 50Hz

Diwenehake Input

240W

Konsumsi Daya

2,8 KWh / 24H

Bobot

62 kg

Kelas Protektif

I

Tipe Iklim

N

Ukurane

522 * 595 * 1365 mm

Interior Ukurane

432 * 500 * 483 mm

Jinis Defrost

Digital

Rak-rak

4

Lawang

1

Jaminan

1 Taun

Jinis Refrigerant

R134a

Mode Pendingin

Pendinginan udara


Enquiry Produk

adol

Tel / Whats app / Messager

Email

Alamat

Tracy

+ 86-15988502726

[email protected]

No.3 Nanqiao North Road, Lanjiang Street, Lanxi City, Zhejiang, China


CERTIFICARIONS



Panas Tags: Kulkas Laboratorium Mini 4 Gelar, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation , CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Classy, ​​Apik, Garansi 2 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.