Ngarep > Babagan Kita >Layanan

Layanan

Pasar Produksi

Produk umume didol ing Eropa lan Amerika Serikat. Ana agensi ing macem-macem wilayah. Kita ngupayakake ngatasi masalah teknis supaya bisa ngembangake pasar ing Amerika Selatan lan Asia Tenggara.



Layanan Kita

Pra-sales:Menehi saran teknis babagan parameter teknis, setelan fungsi lan faktor lingkungan kanggo para pelanggan. Rekomendasi produk sing cocog karo tren pangembangan pasar miturut syarat-syarat pelanggan

In-sales:Kita bisa mbantu para pelanggan ngerti lan ngawasi proses ngasilake video.

Layanan:Produk â € ˜ Warranty setaun. Nanging kita bakal terus menehi dhukungan teknis sawise iku. Kita bakal ngirim teknolog menyang negara pelanggan kanggo komisioning lapangan lan pelatihan teknis nalika jumlahe pesenan memenuhi persyaratane perusahaan.