Ngarep > Babagan Kita >Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Sejarah Kita

Zhejiang Heli Refrigeration Equipment Co., Ltd didegaké ing taun 2006, kanthi total investasi 10 yuta dolar, kanthi wiyar 20.000 meter persegi. Iki minangka salah sawijining perusahaan paling awal sing nyipta lan nggawe pabrik kulkas medis, mesin pembeku mobil, kulkas laboratorium, Freezer Farmasi, peralatan mesin pembeku suhu paling sithik ing China.


Pabrik Kita

Zhejiang Heli Refrigeration Equipment Co., Ltd didegaké ing taun 2006, kanthi total investasi 10 yuta dolar, kanthi wiyar 20.000 meter persegi. Iki minangka salah sawijining perusahaan paling awal sing nggawe lan gawe pabrik beku medis,mesin pembeku mobil,kulkas laboratorium, Freezer Farmasi, peralatan beku suhu paling sithik ing China. Pabrik pabrik saiki duwe luwih saka 200 buruh, kalebu meh 50 buruh khusus kanggo riset teknis. Perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001: 2000, sertifikasi CE, lsp. Kita entuk monopoli teknis luwih saka 30 paten sajrone 15 taun kepungkur. Kita kerja sama lan OEM kanggo Midea, TCL lan perusahaan gedhe liyane. Perusahaan kita meksa sinau teknologi canggih saka China lan luar negeri lan latihan bakat kanthi terus-terusan, mung kanggo nggawe produk kelas kapisan sing cocog karo kabutuhan pasar lan nuwuhake standar industri.



Piranti Produksi
3 garis produksi kanggo memenuhi kapasitas saben dina kanggo 500 set.