Ngarep > Produk > Kulkas Medis > Kulkas Bank Darah (4 â „ƒ) > Kulkas Big Blood Bank (4 ° C)
Kulkas Big Blood Bank (4 ° C)
  • Kulkas Big Blood Bank (4 ° C)Kulkas Big Blood Bank (4 ° C)
  • Kulkas Big Blood Bank (4 ° C)Kulkas Big Blood Bank (4 ° C)
  • Kulkas Big Blood Bank (4 ° C)Kulkas Big Blood Bank (4 ° C)
  • Kulkas Big Blood Bank (4 ° C)Kulkas Big Blood Bank (4 ° C)
  • Kulkas Big Blood Bank (4 ° C)Kulkas Big Blood Bank (4 ° C)

Kulkas Big Blood Bank (4 ° C)

Ing1360Lbank getih gedhe Kulkas (4 ° C), kaya sing diandharake, minangka peralatan sing digunakake kanthi profesional kanggo nyimpen getih. Uga bisa digunakake kanggo panyimpenan produk getih, reagen laboratorium lan produk biologis. Cocog kanggo digunakake ing stasiun getih, rumah sakit, laboratorium lan unit liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


DESCRIPTION

Kulkas getih amba (4 ° C), kaya sing diandharake, minangka peralatan sing digunakake kanthi profesional kanggo nyimpen getih. Uga bisa digunakake kanggo panyimpenan produk getih, reagen laboratorium lan produk biologis. Cocog kanggo digunakake ing stasiun getih, rumah sakit, laboratorium lan unit liyane. Miturut riset, getih lengkap lan sel getih abang bisa disimpen ing 4 ± 2 ° C sajrone 35 dina. Kulkas getih amba (4 ° C) sing diproduksi dening perusahaan kita bisa njaga suhu stabil 4 ± 1 ° C, sing menehi solusi kanggo masalah suhu ing bank getih.


FITUR

1

Pendinginan sirkulasi udara kanthi kipas kanthi kontrol sing dikontrol kanthi cerdas njamin pamulihan suhu kanthi cepet lan njamin stabilitas suhu.

2

Penguap tabung tembaga sing adhem kanthi hawa, kanthi desain sistem pendingin udara sing sirkulasi kanggo njamin kulkas bank getih (4 "ƒ) tanpa frost.

3

Pintu kaca sing digawe panas listrik kanthi vakum kaping pindho supaya lawang ora kenthel.

4

Kontrol digital mikro-komputer kanthi saben 0,1 "unit".

5

Printer termal opsional kanggo nglacak perubahan suhu.

6

Sistem alarm sing sampurna, alarm suhu dhuwur lan kurang, alarm kegagalan sensor, lsp.

7

Pemantauan jarak jauh lan alarm SMS jarak jauh liwat modul monitoring opsional lan piranti lunak khusus.

8

Perlindhungan kegagalan daya

9

Rak kanthi strip label kanggo gampang ngenali obat sing disimpen.

10

Bahan stainless steel 304 stainless steel.

11

Desain sikil roda universal, gampang dipindhah.

12

Kunci desain, kanggo nyegah bukaan acak.

13

Lampu LED internal, obat ing kabinet bisa dideleng kanthi cetha.


SPESIFIKASI

Barang No.

BYC-L1360

Jarak Temp

4â „ƒ

Kapasitas

1360L

Pasokan Daya

220V / 50Hz

Diwenehake Input

720W

Konsumsi Daya

8,6 KWh / 24H

Bobot

195 kg

Kelas Protektif

I

Tipe Iklim

N

Ukurane

1850 * 745 * 2070 mm

Interior Ukurane

1790 * 590 * 1570 mm

Jinis Defrost

Digital

Rak-rak

5

Lawang

3

Jaminan

1 Taun

Jinis Refrigerant

R134a

Mode Pendingin

Pendinginan udara


Enquiry Produk

adol

Tel / Whats app / Messager

Email

Alamat

Tracy

+ 86-15988502726

[email protected]

No.3 Nanqiao North Road, Lanjiang Street, Lanxi City, Zhejiang, China


CERTIFICARIONS



Panas Tags: Kulkas Big Blood Bank (4 ° C), Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Quotation, CE, Fashion, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Classy, ​​Apik, Garansi 2 Tahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.