Ngarep > Produk > Kulkas Medis > Kulkas Vaksin (2 â „ƒ ~ 8â„ ƒ) > Kulkas Apotek Kapasitas Besar (2-8 ° C)
Kulkas Apotek Kapasitas Besar (2-8 ° C)
  • Kulkas Apotek Kapasitas Besar (2-8 ° C)Kulkas Apotek Kapasitas Besar (2-8 ° C)
  • Kulkas Apotek Kapasitas Besar (2-8 ° C)Kulkas Apotek Kapasitas Besar (2-8 ° C)
  • Kulkas Apotek Kapasitas Besar (2-8 ° C)Kulkas Apotek Kapasitas Besar (2-8 ° C)
  • Kulkas Apotek Kapasitas Besar (2-8 ° C)Kulkas Apotek Kapasitas Besar (2-8 ° C)
  • Kulkas Apotek Kapasitas Besar (2-8 ° C)Kulkas Apotek Kapasitas Besar (2-8 ° C)

Kulkas Apotek Kapasitas Besar (2-8 ° C)

A 1360Lkulkas apotek kapasitas gedhe (2-8 ° C) dirancang lan dibangun kanggo aplikasi apotek, obat, lan vaksin, kanthi kontrol sing bisa diatur antara +2 nganti +8 derajat. Iki menehi solusi efisien energi kanggo panyimpenan vaksin. Produk iki bisa disesuaikan karo kebutuhan pangguna tartamtu

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

DESCRIPTION

Kulkas apotek kapasitas gedhe (2-8 ° C) dirancang lan dibangun kanggo aplikasi apotek, obat-obatan, lan vaksin, kanthi kontrol sing bisa diatur antara +2 nganti +8 derajat. Nyedhiyakake solusi efisien energi kanggo panyimpenan vaksin kanthi kapasitas gedhe 1360L.


Kontrol suhu mikroprosesor dununge njaba kanggo nyilikake bukaan lawang, mbantu nglindhungi sawetara konten apotek lan vaksin sing disimpen saka suhu sekitar. Tampilan suhu saiki lan min / max bisa dideleng ing Celsius utawa Fahrenheit nganti sepuluh derajat paling cedhak. Kulkas apotek kapasitas gedhe (2-8 ° C) â € s Alarm suhu visual sing bisa didengar lan visual yen interior unit ora ana ing jangkauan. Alarm tambahan kalebu tandha kegagalan listrik, alarm mbukak lawang, lan alarm kegagalan sensor. kulkas vaksin nggunakake operasi defrost siklus sing bisa diatur supaya ora ana suhu. Pendinginan udara paksa sing dioptimalake karo kipas internal kanggo njamin stabilitas suhu lan keseragaman sing apik kanthi cepet sawise mbukak lawang. Rak kawat berlapis plastik sing bisa disetel bisa dipanggonke ing 1/2 "increments kanggo nampung meh kabeh ukuran ukuran. Unit iki kalebu lampu internal LED kanthi saklar rocker urip / mati. Pintu kaca tempered panel kaping pindho nyedhiyakake tampilan interior kanthi lengkap.


FITUR

1

Desain dibangun kanggo apotek, obat, lan aplikasi vaksin

2

Kontrol intuisi ngidini sampeyan nyetel suhu interior ing antarane +2 nganti + 8ºC banjur jaga supaya tetep apik

3

Aambakulkas apotek kapasitas(2-8°C)ketemu sarat nggunakake pribadi

4

Alarm kegagalan daya sing bisa dirungokake
Alarm daya batere muni yen sambungan listrik terganggu

5

Panel kontrol mbutuhake entri sandhi kanggo nyetel paramèter sing ngluwihi titik sing disetel

6

Alarm visual lan keprungu tandha yen suhu interior mundhak utawa mudhun saka sawetara sing ditemtokake

Panel kontrol mikroprosesor

7

Kontrol digital kanthi bacaan LED sing gedhe ing Celsius utawa Fahrenheit kanggo manajemen suhu intuisi

8

Interior tahan lama kanggo panggunaan jangka panjang

9

Lampu interior

10

Pintu kaca tempered panel kaping pindho nyedhiyakake tampilan lengkap konten sing disimpen

11

100% gratis CFC


SPESIFIKASI

Barang No.

HYC-L1360

Jarak Temp

2â „ƒnganti 8â „ƒ

Kapasitas

1360L

Pasokan Daya

220V / 50Hz

Diwenehake Input

720W

Konsumsi Daya

8,6 KWh / 24H

Bobot

195 kg

Kelas Protektif

I

Tipe Iklim

N

Ukurane

1880 * 745 * 2070 mm

Interior Ukurane

1790 * 590 * 1570 mm

Jinis Defrost

Digital

Rak-rak

5

Lawang

3

Jaminan

1 Taun

Jinis Refrigerant

R134a

Mode Pendingin

Pendinginan udara


Enquiry Produk

adol

Tel / Whats app / Messager

Email

Alamat

Tracy

+ 86-15988502726

[email protected]

No.3 Nanqiao North Road, Lanjiang Street, Lanxi City, Zhejiang, China


CERTIFICARIONS






Panas Tags: Kulkas Apotek Kapasitas Besar (2-8 ° C), Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Regane, Dhaptar rega, Kutipan, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Penjualan Paling Anyar, Klasa, Apik, Garansi 2 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.