Ngarep > Produk > Kulkas Laboratorium > Mesin Pembeku Tabung Laboratorium > Kulkas Laboratorium Gedhe Gedhe
Kulkas Laboratorium Gedhe Gedhe
  • Kulkas Laboratorium Gedhe GedheKulkas Laboratorium Gedhe Gedhe
  • Kulkas Laboratorium Gedhe GedheKulkas Laboratorium Gedhe Gedhe
  • Kulkas Laboratorium Gedhe GedheKulkas Laboratorium Gedhe Gedhe

Kulkas Laboratorium Gedhe Gedhe

Kulkas laboratorium ngisor sing amba, biasane nuduhake lemari es laboratorium sing bisa nggayuh suhu ing ngisor -40â "ƒ. Miturut suhu sing beda, dipérang dadi -40", 60, -60 ", 86, -86" "-, -105" Seri „ƒ, -135â„ ƒ.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


DESCRIPTION

Kulkas laboratorium jero sing amba, biasane nuduhake kulkas laboratorium sing bisa tekan suhu ing ngisor -40â "ƒ. Miturut suhu sing beda, dipérang dadi-15 nganti -45" "ƒ / -25 nganti -65" "ƒ / - 40 nganti -86â "ƒ. Ing bidang instrumen biomedis lan ilmiah kayata stasiun getih, rumah sakit, pusat pencegahan lan kontrol penyakit, perguruan tinggi lan universitas, laboratorium riset, digunakake kanggo ngreksa virus, kuman, sel getih abang, sel getih putih, kulit, balung, bakteri, semen , vaksin, enzim, hormon, spesimen, produk biologis, lsp.


FITUR

1

Desain dibangun kanggo enzim, vaksin, produk farmasi lan bahan biomedis liyane kanthi suhu seragam

2

Jarak temp: -15 nganti -45â „ƒ / -25 nganti -65â„ ƒ / -40 nganti -86â „ƒ

3

Alarm visual lan keprungu tandha yen suhu interior mundhak utawa mudhun saka sawetara sing ditemtokake

Panel kontrol mikroprosesor

4

Kontrol digital kanthi bacaan LED sing gedhe ing Celsius utawa Fahrenheit kanggo manajemen suhu intuisi

5

Panel kontrol mbutuhake entri sandhi kanggo nyetel paramèter sing ngluwihi titik sing disetel

6

Kompresor tunggal nggawe konsumsi tenaga cilik lan ora ana kesalahan.

7

100% gratis CFC


SPESIFIKASI

Barang No.

DW-45L938

Jarak Temp

-15 nganti -45â „ƒ

-25 nganti -65â „ƒ

-40 nganti -86â „ƒ

Kapasitas

938L

Pasokan Daya

220V / 50Hz

Diwenehake Input

900W

980W

1020W

Konsumsi Daya

13 KWh / 24H

15.1KWh / 24H

16,2 KWh / 24H

Bobot

320 kg

Kelas Protektif

I

Tipe Iklim

N

Ukurane

1240 * 1000 * 2000 mm

Interior Ukurane

1000 * 700 * 1335 mm

Jinis Defrost

Digital

Jaminan

1 Taun

Akses Keamanan

KeyLock, Standar Gembok

Materi

Baja Gulung Dingin (Kabinet), Busa Polyurethane (Isolasi), Baja Tahan Karat (Rak)

Rak-rak

3

Lawang

1 metu, 4 batin

Sistem kulkas

Tahap tunggal (Sistem dobel sing bisa disesuaikan)

Cara Defrosting

Manual

Jinis Refrigerant

Campuran Refrigerant Gratis CFC

Mode Pendingin

Pendinginan langsung


Enquiry Produk

adol

Tel / Whats app / Messager

Email

Alamat

Tracy

+ 86-15988502726

[email protected]

No.3 Nanqiao North Road, Lanjiang Street, Lanxi City, Zhejiang, China


CERTIFICARIONS



Panas Tags: Kulkas Laboratorium Besar Rendah, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation , CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Classy, ​​Apik, Garansi 2 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.