Ngarep > Produk > Freezer Mobil

Freezer Mobil Pabrikan

Didirikan wiwit taun 2006, perusahaan kami minangka pabrik sing spesialisasine produksi macem-macem lemari es medis sithik, ngemot 8â ƒ ~ 20â „ƒï¼Œ2â" ƒ ~ 8â "ƒï¼Œ4 ± 1â" ƒ, -25â "ƒ ~ -165â „ƒï¼Œ sing cocog kanggo solusi lan layanan pangolahan kelas-tingkat, kontrol suhu lan kontrol sing dikontrol suhu kanggo apotek, bank darah, laboratorium, lan riset.

Freezer mobil portabel dirancang kanggo panyimpenan seluler. Umume digunakake kanggo transportasi lan panyimpenan farmasi, reagen, vaksin, lan produk biologis. Nanging, amarga kinerja sing dhuwur, mesin pembeku mobil portebel uga asring digunakake kanggo transportasi bahan-bahan kelas dhuwur. Kapasitas mesin pembeku mobil portebel 25L. Suhu bisa diatur saka -40 nganti -86 derajat. Bobot net kira-kira 20KGS. Ndhukung 220v AC digunakake / 12V utawa 24v mobil ngisi daya / batere lithium internal digunakake 2-4 jam, sing bisa disesuaikan supaya bisa digunakake luwih saka 8-48 jam miturut sarat pelanggan.

Keuntungan kita
Mesin pembeku mobil portebel kanthi sertifikasi: ISO9001: 2000, CE, CCC, ETL, CB. Kita makarya kanggo akeh klien kayata Midea, TCL, lan sawetara merek liyane sing misuwur ing Tionghoa.
â ™ ¦ï¸ Teknologi paten canggih lan pengalaman produksi ekstensif.
â ™ ¦ï¸ Perusahaan njamin tingkat kustomisasi paling dhuwur, saengga saben produk tampil, ing endi wae dipasang, ing babagan gaya, modernitas, lan fungsionalitas, nalika adaptasi karo gaya lan kabutuhan para pelanggan.
â ™ ¦ï¸ Tim pangembangan teknis profesional kanggo menehi update teknis terus-terusan.
â ™ ¦ï¸ Harga kompetitif, teknologi canggih, lan sistem sawise-penjualan sing kuat.
View as  
 
<1>
Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Freezer Mobil sing misuwur ing Tiongkok, sampeyan welcome sampeyan Grosir produk sing digawe ing China. Sampeyan bisa ditrima yen sampeyan pengin tuku produk kanthi akeh amarga stok Freezer Mobil lan yen sampeyan pengin tuku produk diskon, kita bisa adol kanthi rega sing luwih murah. Kita ndhukung nggawe Freezer Mobil khusus lan nambah merek. Produk sing awet, paling anyar, gampang dijaga, apik lan apik, amarga duwe pabrik dhewe, lan amarga desaine modis lan canggih. Sugeng rawuh ing perusahaan kita kanggo tuku produk paling laris lan kualitas dhuwur. Kita bisa menehi penawaran, dhaptar rega lan conto gratis, lan bakal menehi garansi 2 taun. Rega produk murah banget, lan saben produk wis lulus sertifikasi CE.