Ngarep > Produk > Kulkas Laboratorium > Kulkas Low Laboratorium > Kulkas Laboratorium Rendah Dada
Kulkas Laboratorium Rendah Dada
  • Kulkas Laboratorium Rendah DadaKulkas Laboratorium Rendah Dada
  • Kulkas Laboratorium Rendah DadaKulkas Laboratorium Rendah Dada
  • Kulkas Laboratorium Rendah DadaKulkas Laboratorium Rendah Dada
  • Kulkas Laboratorium Rendah DadaKulkas Laboratorium Rendah Dada
  • Kulkas Laboratorium Rendah DadaKulkas Laboratorium Rendah Dada

Kulkas Laboratorium Rendah Dada

Ing258Lchest deep low laboratory refrigerators were mainly used in hospitals, laboratories, military and chemical industries to preserve some special items, such as bacteria, viruses, organs and bones, etc. Ingse deep low laboratory refrigerators provide stable temperatures from -25 to -135°C.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


DESCRIPTION

Kulkas laboratorium sing jero banget dirancang kanggo nyimpen enzim, vaksin, produk farmasi lan bahan biomedis liyane ing suhu sing padha. Kulkas laboratorium sing endhek iki nyedhiyakake suhu stabil saka -25 nganti-135 ° C. Sistem kulkas kanthi kinerja dhuwur nyedhiyakake pendinginan sing responsif. Fungsi defrost manual ngilangake fluktuasi suhu. Kulkas laboratorium sing endhek ing dada iki ngoperasikake kisaran -25 ° C nganti -135 ° C, kanthi titik set kapisah ing kenaikan 0,1 ° C.


FITUR

1

Kontrol suhu: Kontrol digital mikro-komputer kanthi saben 0,1 "ƒ unit.

2

-25 nganti -60Â ° C / -40 nganti -86Â ° C / -60 nganti -105Â ° C / -80 nganti -135Â ° C suhu operasi banjur jaga supaya stabil.

3

Alarm visual lan keprungu tandha yen suhu interior mundhak utawa mudhun saka sawetara sing ditemtokake.

4

Kontrol digital kanthi bacaan LED sing gedhe ing Celsius utawa Fahrenheit kanggo manajemen suhu intuisi

5

Panel kontrol mbutuhake entri sandhi kanggo nyetel paramèter sing ngluwihi titik sing disetel

6

Kompresor tunggal nggawe konsumsi tenaga cilik lan ora ana kesalahan.

7

100% gratis CFC


SPESIFIKASI

Barang No.

DW-W258

Kapasitas

258L

Pasokan Daya

220V / 50Hz

Jarak Temp

-25 nganti -60 ° C

-40 nganti -86 ° C

-60 nganti -105 ° C

-80 nganti -135 ° C

Diwenehake Input

400W

500W

750W

1150W

Konsumsi Daya

7.1 KWh / 24H

8,8 KWh / 24H

12,6 KWh / 24H

22,6 KWh / 24H

Bobot

162 kg

162 kg

171 kg

171 kg

Kelas Protektif

I

Tipe Iklim

N

Ukurane

1510 * 895 * 1090 mm

Interior Ukurane

780 * 500 * 660 mm

Jinis Defrost

Digital

Jaminan

1 Taun

Akses Keamanan

KeyLock, Standar Gembok

Materi

Baja Gulung Dingin (Kabinet), Busa Polyurethane (Isolasi), Baja Tahan Karat (Rak)

Rak-rak

/

Lawang

/

Sistem kulkas

Tahap tunggal (Sistem dobel sing bisa disesuaikan)

Cara Defrosting

Manual

Jinis Refrigerant

Campuran Refrigerant Gratis CFC

Mode Pendingin

Pendinginan langsung


Enquiry Produk

adol

Tel / Whats app / Messager

Email

Alamat

Tracy

+ 86-15988502726

[email protected]

No.3 Nanqiao North Road, Lanjiang Street, Lanxi City, Zhejiang, China


CERTIFICARIONS



Panas Tags: Kulkas Laboratorium Rendah Dada, Pabrikan, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation , CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Classy, ​​Apik, Garansi 2 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.