Freezer Cryogenic Ultra-Kurang Dada Pabrikan

Didirikan wiwit taun 2006, perusahaan kami minangka pabrik sing spesialisasine produksi macem-macem lemari es medis sithik, ngemot 8â ƒ ~ 20â „ƒï¼Œ2â" ƒ ~ 8â "ƒï¼Œ4 ± 1â" ƒ, -25â "ƒ ~ -165â „ƒï¼Œ sing cocog kanggo solusi lan layanan pangolahan kelas-tingkat, kontrol suhu lan kontrol sing dikontrol suhu kanggo apotek, bank darah, laboratorium, lan riset.

Freezer cryogenic ultra-low chest is most used in hospital, Laboratories, military and kimia industri kanggo ngreksa sawetara barang khusus, kayata bakteri, virus, organ lan balung, lsp.

Fitur Produk
â— Kontrol suhu: Kontrol digital mikro-komputer kanthi saben 0,1 "unit".
â— Sistem keamanan: Sistem alarm sing sampurna, alarm suhu dhuwur lan kurang, alarm kegagalan sensor, lsp. Kanthi fungsi proteksi kaping. Proteksi sandhi, proteksi wiwitan asring lan kegagalan sensor nalika sistem pendinginan tetep mlaku.
â— Sistem pendingin:
1, Lapisan busa sing kandel banget lan panyegelan kaping pindho saka lawang, apa sing bisa nglindhungi suhu ing njero ruangan.
2, Sistem kulkas sing ngganti dhewe lan kompresor sing misuwur, nggawe kulkas paling akeh digunakake.
3, Pendinginan CFC gratis campuran unik.
4, sistem kompresor tunggal, tingkat kegagalan kurang lan konsumsi energi sing sithik.
5, penggemar bisu EBM Jerman, kinerja stabil lan gangguan swara.
â- Desain manusiawi:
1, Rak stainless steel internal, bisa diatur kaya sing dibutuhake.
2, Bahan stainless steel stainless steel 304.
3, Desain sikil roda universal, gampang dipindhah.
4, Desain kunci, kanggo nyegah bukaan acak.
5, Desain tekanan tekanan udara, nalika fungsi bolongan uji coba, gampang digunakake.
6, tampilan suhu LED.
7, Instalasi perekam suhu digital opsional.
8, antarmuka USB
9 Desain band voltase lebar, cocok kanggo voltase 187V-242VAC.

Keuntungan kita
Dada kriogenik ultra-rendah dada karo sertifikasi: ISO9001: 2000, CE, CCC, ETL, CB. Kita makarya kanggo akeh klien kayata Midea, TCL, lan sawetara merek liyane sing misuwur ing Tionghoa.
â ™ ¦ï¸ Teknologi paten canggih lan pengalaman produksi ekstensif.
â ™ ¦ï¸ Perusahaan njamin tingkat kustomisasi paling dhuwur, saengga saben produk tampil, ing endi wae dipasang, ing babagan gaya, modernitas, lan fungsionalitas, nalika adaptasi karo gaya lan kabutuhan para pelanggan.
â ™ ¦ï¸ Tim pangembangan teknis profesional kanggo menehi update teknis terus-terusan.
â ™ ¦ï¸ Harga kompetitif, teknologi canggih, lan sistem sawise-penjualan sing kuat.
View as  
 
<1>
Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Freezer Cryogenic Ultra-Kurang Dada sing misuwur ing Tiongkok, sampeyan welcome sampeyan Grosir produk sing digawe ing China. Sampeyan bisa ditrima yen sampeyan pengin tuku produk kanthi akeh amarga stok Freezer Cryogenic Ultra-Kurang Dada lan yen sampeyan pengin tuku produk diskon, kita bisa adol kanthi rega sing luwih murah. Kita ndhukung nggawe Freezer Cryogenic Ultra-Kurang Dada khusus lan nambah merek. Produk sing awet, paling anyar, gampang dijaga, apik lan apik, amarga duwe pabrik dhewe, lan amarga desaine modis lan canggih. Sugeng rawuh ing perusahaan kita kanggo tuku produk paling laris lan kualitas dhuwur. Kita bisa menehi penawaran, dhaptar rega lan conto gratis, lan bakal menehi garansi 2 taun. Rega produk murah banget, lan saben produk wis lulus sertifikasi CE.