Freezer Medis Kadhemen (-45 ° C)
  • Freezer Medis Kadhemen (-45 ° C)Freezer Medis Kadhemen (-45 ° C)
  • Freezer Medis Kadhemen (-45 ° C)Freezer Medis Kadhemen (-45 ° C)
  • Freezer Medis Kadhemen (-45 ° C)Freezer Medis Kadhemen (-45 ° C)

Freezer Medis Kadhemen (-45 ° C)

Ing608L cold medical freezer(-45°C) was designed for storage of enzymes, vaccines, pharmaceutical products and other biomedical materials at uniform temperatures. Ingse ultra-low freezers provide stable temperatures from -15°C &-65°C & -86°C down to -165°C.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

DESCRIPTION

Freezer medis adhem (-45 ° C) dirancang kanggo nyimpen enzim, vaksin, produk farmasi lan bahan biomedis liyane ing suhu sing padha. Freezer medis sing paling endhek iki nyedhiyakake suhu stabil saka -15 ° C & -65 ° C & -86 ° C nganti -165 ° C. Sistem kulkas kanthi kinerja dhuwur nyedhiyakake pendinginan sing responsif. Fungsi defrost manual ngilangake fluktuasi suhu. Freezer medis adhem (-45 ° C) dioperasikake kanthi kisaran -15 ° C nganti -45 ° C, kanthi titik sing kapisah ing kenaikan 0,1 ° C.


FITUR

1

Desain dibangun kanggo enzim, vaksin, produk farmasi lan bahan biomedis liyane kanthi suhu seragam

2

-15 ° C nganti -45 ° C suhu operasi banjur tetep stabil

3

Alarm visual lan keprungu tandha yen suhu interior mundhak utawa mudhun saka sawetara sing ditemtokake

Panel kontrol mikroprosesor

4

Kontrol digital kanthi bacaan LED sing gedhe ing Celsius utawa Fahrenheit kanggo manajemen suhu intuisi

5

Panel kontrol mbutuhake entri sandhi kanggo nyetel paramèter sing ngluwihi titik sing disetel

6

Kompresor tunggal nggawe konsumsi tenaga cilik lan ora ana kesalahan.

7

100% gratis CFC


SPESIFIKASI

Barang No.

DW-45L608

Jarak Temp

-15â „ƒ nganti -45â„ ƒ

Kapasitas

608L

Pasokan Daya

220V / 50Hz

Diwenehake Input

810W

Konsumsi Daya

10,9 KWh / 24H

Bobot

265 kg

Kelas Protektif

I

Tipe Iklim

N

Ukurane

940 * 980 * 1420 mm

Interior Ukurane

700 * 680 * 1255 mm

Jinis Defrost

Digital

Jaminan

1 Taun

Akses Keamanan

KeyLock, Standar Gembok

Materi

Baja Gulung Dingin (Kabinet), Busa Polyurethane (Isolasi), Baja Tahan Karat (Rak)

Rak-rak

3

Lawang

1 metu, 4 batin

Sistem kulkas

Tahap tunggal (Sistem dobel sing bisa disesuaikan)

Cara Defrosting

Manual

Jinis Refrigerant

Campuran Refrigerant Gratis CFC

Mode Pendingin

Pendinginan langsung


Enquiry Produk

adol

Tel / Whats app / Messager

Email

Alamat

Tracy

+ 86-15988502726

[email protected]

No.3 Nanqiao North Road, Lanjiang Street, Lanxi City, Zhejiang, China


CERTIFICARIONS





Panas Tags: Freezer Medis Dingin (-45 ° C), Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Quotation, CE, Fashion, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Classy, ​​Apik, Garansi 2 Tahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.