Ngarep > Produk > Freezer Mobil > Freezer Mobil Temp Low Low > Freezer Mobil Cryogenik Jero
Freezer Mobil Cryogenik Jero
  • Freezer Mobil Cryogenik JeroFreezer Mobil Cryogenik Jero
  • Freezer Mobil Cryogenik JeroFreezer Mobil Cryogenik Jero
  • Freezer Mobil Cryogenik JeroFreezer Mobil Cryogenik Jero
  • Freezer Mobil Cryogenik JeroFreezer Mobil Cryogenik Jero
  • Freezer Mobil Cryogenik JeroFreezer Mobil Cryogenik Jero
  • Freezer Mobil Cryogenik JeroFreezer Mobil Cryogenik Jero
  • Freezer Mobil Cryogenik JeroFreezer Mobil Cryogenik Jero
  • Freezer Mobil Cryogenik JeroFreezer Mobil Cryogenik Jero

Freezer Mobil Cryogenik Jero

Mesin pembeku mobil kriogenik sing jero biasane digunakake kanggo transportasi lan panyimpenan farmasi, reagen, vaksin, lan produk biologis. Didhukung dening 220v AC sing digunakake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


DESCRIPTION

Freezer mobil krogenikik jero iki dioperasikake karo kompresor berkualitas tinggi. Adaptor AC kalebu karo unit kanggo digunakake kanthi liya ing stopkontak listrik 220V. Iki dilengkapi kunci krom sing dipasang khusus kanggo nglindhungi konten lan gagang sisih sing kuwat supaya gampang digawa.


Mesin pembeku mobil kriogenik sing jero iki bisa disetel ing suhu kanthi kemampuan tekan -86º C. Termostat digital kanthi tampilan termometer eksternal ngidini kontrol suhu gampang tanpa kudu pangguna mbukak tutup. Ing njero, bisa nganti 25 liter.


Kanthi desain sing serbaguna lan kahanan panyimpenan sing bisa dipercaya, mesin pembeku mobil portebel iki cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake gampang ngangkut barang adhem, kayata nglumpukake conto utawa menehi vaksin ing lokasi sing ora ana ing lokasi. Ukuran luwih gedhe uga kasedhiya.


FITUR

1

Desain lemari es tampilan sing bisa ditampilake kanggo apotek, obat, lan aplikasi vaksin

2

Kontrol intuisi ngidini sampeyan nyetel suhu interior banjur tetep stabil.

3

Freezer mobil temp tempel murah bisa memenuhi kebutuhan pribadi

4

Kontrol digital kanthi bacaan LED sing gedhe ing Celsius utawa Fahrenheit kanggo manajemen suhu intuisi

5

Interior tahan lama kanggo panggunaan jangka panjang

6

Ndhukung 220v AC digunakake.

7

100% gratis CFC


SPESIFIKASI

Barang No.

WL-W020

Jarak Temp

-15â „ƒ nganti -40â„ ƒ

-25â „ƒ nganti -60â„ ƒ

-40â „ƒ nganti -86â„ ƒ

Kapasitas

25L

Pasokan Daya

220V

Diwenehake Input

210W

240W

270W

Konsumsi Daya

3,0 KWh / 24H

3,4 KWh / 24H

3,8 KWh / 24H

Bobot

23 kg

Kelas Protektif

I

Tipe Iklim

N

Ukurane

780 * 410 * 515 mm

Interior Ukurane

327 * 200 * 305 mm

Jinis Defrost

Digital

Rak-rak

1

Lawang

1

Jaminan

1 Taun

Jinis Refrigerant

R134a

Mode Pendingin

Pendinginan udara


Enquiry Produk

adol

Tel / Whats app / Messager

Email

Alamat

Tracy

+ 86-15988502726

[email protected]

No.3 Nanqiao North Road, Lanjiang Street, Lanxi City, Zhejiang, China


CERTIFICARIONS



Panas Tags: Freezer Mobil Cryogen Deep, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Penawaran, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Classy, ​​Apik, Garansi 2 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.