Ngarep > Produk > Freezer Mobil > Freezer Mobil Temp Low Low

Freezer Mobil Temp Low Low Pabrikan

Mesin pembeku mobil temp tempuk sing sedheng iki dioperasikake karo kompresor berkualitas tinggi. Adaptor AC kalebu karo unit kanggo digunakake kanthi liya ing stopkontak listrik 220V. Iki dilengkapi kunci krom sing dipasang khusus kanggo nglindhungi konten lan gagang sisih sing kuwat supaya gampang digawa.

Mesin pembeku mobil temp sedheng iki bisa disetel ing suhu kanthi kemampuan nganti -86º C. Termostat digital kanthi tampilan termometer eksternal ngidini kontrol suhu gampang tanpa mrentah pangguna kanggo mbukak tutup. Ing njero, bisa nganti 25 liter.

Kanthi desain sing serba guna serbaguna lan kahanan panyimpenan sing bisa dipercaya, Car Freezer sing jero banget iki cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake gampang nggawa barang sing adhem, kayata nglumpukake conto utawa menehi vaksin ing lokasi sing ora ana ing lokasi. Ukuran luwih gedhe uga kasedhiya.

FITUR
â ™ ¦ï¸ Kulkas / mesin pembeku portebel
â ™ ¦ï¸ 220V DC AC digunakake
â ™ ¦ï¸ Pasang soket sing luwih entheng saka kendaraan utawa batere 24V
â ™ ¦ï¸ Adaptor AC kalebu
â ™ ¦ï¸ Kita nyedhiyakake adaptor AC kanggo pangguna kanggo plug unit menyang stopkontak 110V
â ™ ¦ï¸ Interior aluminium sing diremehake
â ™ ¦ï¸ Interioré awet kanggo nggunakake jangka panjang
â ™ ¦ï¸ Termostat digital
â ™ ¦ï¸ Kontrol suhu sing gampang nganggo tombol elektronik lan maca thermometer njaba
â ™ ¦ï¸ Nangani sisih
Gagang gagang gampang dijupuk kanggo ngangkat lan nggawa sing kepenak
â ™ ¦ï¸ Kunci Chrome
Kunci kunci ing tutup mbantu nglindhungi konten
â ™ ¦ï¸ Troli plancongan
Troli roda kalebu kanggo transportasi sing gampang
â ™ ¦ï¸ 100% CFC gratis

Desain sing ramah lingkungan ora ngemot bahan kimia sing ngrusak ozon


Keuntungan kita
Mesin pembeku mobil temp tempel rendah kanthi sertifikasi: ISO9001: 2000, CE, CCC, ETL, CB. Kita makarya kanggo akeh klien kayata Midea, TCL, lan sawetara merek liyane sing misuwur ing Tionghoa.
â ™ ¦ï¸ Teknologi paten canggih lan pengalaman produksi ekstensif.
â ™ ¦ï¸ Perusahaan njamin tingkat kustomisasi paling dhuwur, saengga saben produk tampil, ing endi wae dipasang, ing babagan gaya, modernitas, lan fungsionalitas, nalika adaptasi karo gaya lan kabutuhan para pelanggan.
â ™ ¦ï¸ Tim pangembangan teknis profesional kanggo menehi update teknis terus-terusan.
â ™ ¦ï¸ Harga kompetitif, teknologi canggih, lan sistem sawise-penjualan sing kuat.
View as  
 
<1>
Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Freezer Mobil Temp Low Low sing misuwur ing Tiongkok, sampeyan welcome sampeyan Grosir produk sing digawe ing China. Sampeyan bisa ditrima yen sampeyan pengin tuku produk kanthi akeh amarga stok Freezer Mobil Temp Low Low lan yen sampeyan pengin tuku produk diskon, kita bisa adol kanthi rega sing luwih murah. Kita ndhukung nggawe Freezer Mobil Temp Low Low khusus lan nambah merek. Produk sing awet, paling anyar, gampang dijaga, apik lan apik, amarga duwe pabrik dhewe, lan amarga desaine modis lan canggih. Sugeng rawuh ing perusahaan kita kanggo tuku produk paling laris lan kualitas dhuwur. Kita bisa menehi penawaran, dhaptar rega lan conto gratis, lan bakal menehi garansi 2 taun. Rega produk murah banget, lan saben produk wis lulus sertifikasi CE.