Ngarep > Produk > Kulkas Medis > Kulkas Vaksin (2 â „ƒ ~ 8â„ ƒ) > Kulkas Medis Tampilan (2-8 ° C)
Kulkas Medis Tampilan (2-8 ° C)
  • Kulkas Medis Tampilan (2-8 ° C)Kulkas Medis Tampilan (2-8 ° C)
  • Kulkas Medis Tampilan (2-8 ° C)Kulkas Medis Tampilan (2-8 ° C)
  • Kulkas Medis Tampilan (2-8 ° C)Kulkas Medis Tampilan (2-8 ° C)
  • Kulkas Medis Tampilan (2-8 ° C)Kulkas Medis Tampilan (2-8 ° C)
  • Kulkas Medis Tampilan (2-8 ° C)Kulkas Medis Tampilan (2-8 ° C)

Kulkas Medis Tampilan (2-8 ° C)

A 300Lkulkas medis sing ditampilake (2-8 ° C) dirancang lan dibangun kanggo apotek, obat-obatan, lan aplikasi vaksin, kanthi kontrol sing bisa diatur antara +2 nganti +8 derajat. Iki menehi solusi efisien energi kanggo panyimpenan vaksin. Produk iki bisa disesuaikan karo kebutuhan pangguna tartamtu

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


DESCRIPTION

Kulkas medis tampilan (2-8 ° C) dirancang lan dibangun kanggo apotek, obat, lan aplikasi vaksin, kanthi kontrol sing bisa diatur antara +2 nganti +8 derajat. Iki nyedhiyakake solusi hemat energi kanggo obat lan panyimpenan vaksin.


Kontrol suhu mikroprosesor dununge njaba kanggo nyilikake bukaan lawang, mbantu nglindhungi sawetara konten apotek lan vaksin sing disimpen saka suhu sekitar. Tampilan suhu saiki lan min / max bisa dideleng ing Celsius utawa Fahrenheit nganti sepuluh derajat paling cedhak. Kulkas medis tampilan (2-8 ° C) â € ™ s alarm swara visual lan visual bisa dideleng yen interior unit kasebut ora ana ing jangkauan. Alarm tambahan kalebu tandha kegagalan listrik, alarm mbukak lawang, lan alarm kegagalan sensor. kulkas vaksin tampilan nggunakake operasi defrost siklus sing bisa disetel supaya ora ana suhu. Pendinginan udara paksa sing dioptimalake karo kipas internal kanggo njamin stabilitas suhu lan keseragaman sing apik kanthi cepet sawise mbukak lawang. Rak kawat berlapis plastik sing bisa disetel bisa diposisikan kanthi tambahan 1/2 "kanggo nampung barang sing ukurane meh ana. Unit iki kalebu lampu internal LED kanthi saklar rocker. Gelas kaca tempered panel ganda nyedhiyakake tampilan interior kanthi lengkap.



FITUR

1

Desain lemari es tampilan sing bisa ditampilake kanggo apotek, obat, lan aplikasi vaksin

2

Kontrol intuisi ngidini sampeyan nyetel suhu interior antarane +2 nganti + 8ºC banjur tetep stabil.

3

Kulkas vaksin apotek medis nampilake syarat sing digunakake kanthi pribadi

4

Alarm kegagalan daya sing bisa dirungokake
Alarm daya batere muni yen sambungan listrik terganggu

5

Panel kontrol mbutuhake entri sandhi kanggo nyetel paramèter sing ngluwihi titik sing disetel

6

Alarm visual lan keprungu tandha yen suhu interior mundhak utawa mudhun saka sawetara sing ditemtokake

Panel kontrol mikroprosesor

7

Kontrol digital kanthi bacaan LED sing gedhe ing Celsius utawa Fahrenheit kanggo manajemen suhu intuisi

8

Interior tahan lama kanggo panggunaan jangka panjang

9

Lampu interior

10

Pintu kaca tempered panel kaping pindho nyedhiyakake tampilan lengkap konten sing disimpen

11

100% gratis CFC


SPESIFIKASI

Barang No.

HYC-L70

Jarak Temp

2â „ƒ nganti 8â„ ƒ

Kapasitas

70L

Pasokan Daya

220V / 50Hz

Diwenehake Input

170W

Konsumsi Daya

2 KWh / 24H

Bobot

39 kg

Kelas Protektif

I

Tipe Iklim

N

Ukurane

450 * 550 * 860 mm

Interior Ukurane

370 * 460 * 640 mm

Jinis Defrost

Digital

Rak-rak

1

Lawang

1

Jaminan

1 Taun

Jinis Refrigerant

R134a

Mode Pendingin

Pendinginan udara


Enquiry Produk

adol

Tel / Whats app / Messager

Email

Alamat

Tracy

+ 86-15988502726

[email protected]

No.3 Nanqiao North Road, Lanjiang Street, Lanxi City, Zhejiang, China


CERTIFICARIONS



Panas Tags: Kulkas Medis Tampilan (2-8 ° C), Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega , Dhaptar rega, Kutipan, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Classy, ​​Apik, Garansi 2 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.