Ngarep > Produk > Kulkas Laboratorium

Kulkas Laboratorium Pabrikan

Kulkas laboratorium, uga dikenal minangka beku ultra-endhek (ULT), dirancang dhisik lan paling penting kanggo nglindhungi conto. Kulkas laboratorium uga dirancang kanggo nggedhekake kapasitas panyimpenan kanthi nawakake macem-macem model tegak lan dhadha kanggo nampung macem-macem syarat tilas laboratorium. Fitur tambahan kalebu model hemat energi sing cocog karo panjaluk keberlangsungan saiki. Lindhungi sampel nganggo beku suhu ultra-endhek sing hemat energi; pilih platform TSX, Standard Performance (STP) utawa Performance.

Kulkas laboratorium duwe rong struktur: kulkas laboratorium tegak lan kulkas laboratorium dada. Kulkas laboratorium sing bener nduwe macem-macem lapisan ing njero, nemplekke rak, dhuwure rak bisa disetel kanthi bebas miturut kabutuhan, saben lapisan dirancang kanthi saklar independen saka lawang njero kanthi efektif nyegah bocor hawa adhem, lawang njaba kanggo lawang sisih. Kulkas laboratorium dada dilengkapi kranjang net, bisa diklasifikasikake kanggo nyelehake barang, sisih ndhuwur mbukak lawang.

Kulkas laboratorium kasusun saka kothak, sistem kulkas lan sistem tampilan kontrol; kothak digawe saka piring baja sing digawe lan busa bahan poliuretan, nggawe kothak insulasi sing apik. Sistem pendingin kasusun saka kompresor, penguap, kondensor, lemari es, tabung kapiler lan saringan garing. Sistem kontrol kasusun saka kontroler mikrokomputer, pemeriksaan sensor suhu, layar tutul, relay lan komponen sirkuit liyane.

View as  
 
Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Kulkas Laboratorium sing misuwur ing Tiongkok, sampeyan welcome sampeyan Grosir produk sing digawe ing China. Sampeyan bisa ditrima yen sampeyan pengin tuku produk kanthi akeh amarga stok Kulkas Laboratorium lan yen sampeyan pengin tuku produk diskon, kita bisa adol kanthi rega sing luwih murah. Kita ndhukung nggawe Kulkas Laboratorium khusus lan nambah merek. Produk sing awet, paling anyar, gampang dijaga, apik lan apik, amarga duwe pabrik dhewe, lan amarga desaine modis lan canggih. Sugeng rawuh ing perusahaan kita kanggo tuku produk paling laris lan kualitas dhuwur. Kita bisa menehi penawaran, dhaptar rega lan conto gratis, lan bakal menehi garansi 2 taun. Rega produk murah banget, lan saben produk wis lulus sertifikasi CE.