Ngarep > Produk > Freezer Mobil > Mesin Pembeku Mobil Sedheng

Mesin Pembeku Mobil Sedheng Pabrikan

Freezer mobil temp tempel murah dirancang kanggo panyimpenan seluler. Umume digunakake kanggo transportasi lan panyimpenan farmasi, reagen, vaksin, lan produk biologis. Nanging, amarga kinerja sing dhuwur, mesin pembeku mobil portebel uga asring digunakake kanggo transportasi bahan-bahan bermutu tinggi. Kapasitas beku mobil temp tempt murah yaiku 25L. Suhu bisa diatur saka -5 nganti -60 derajat. Bobot net kira-kira 20KGS. Ndhukung 220v AC digunakake / 12V utawa 24v mobil ngisi daya / batere lithium internal digunakake 2-4 jam, sing bisa disesuaikan supaya bisa digunakake luwih saka 8-48 jam miturut sarat pelanggan.


FITUR
â ™ ¦ï¸ Kulkas / mesin pembeku portebel
â ™ ¦ï¸ 12V / 24V DC hookup
â ™ ¦ï¸ Pasang soket sing luwih entheng saka kendaraan utawa batere 24V
â ™ ¦ï¸ Adaptor AC kalebu
â ™ ¦ï¸ Kita nyedhiyakake adaptor AC kanggo pangguna kanggo plug unit menyang stopkontak 110V
â ™ ¦ï¸ Interior aluminium sing diremehake
â ™ ¦ï¸ Interioré awet kanggo nggunakake jangka panjang
â ™ ¦ï¸ Termostat digital
â ™ ¦ï¸ Kontrol suhu sing gampang nganggo tombol elektronik lan maca thermometer njaba
â ™ ¦ï¸ Nangani sisih
Gagang gagang gampang dijupuk kanggo ngangkat lan nggawa sing kepenak
â ™ ¦ï¸ Kunci Chrome
Kunci kunci ing tutup mbantu nglindhungi konten
â ™ ¦ï¸ Troli plancongan
Troli roda kalebu kanggo transportasi sing gampang
â ™ ¦ï¸ 100% CFC gratis

Desain sing ramah lingkungan ora ngemot bahan kimia sing ngrusak ozon


Keuntungan kita
Mesin pembeku mobil temp tempel rendah kanthi sertifikasi: ISO9001: 2000, CE, CCC, ETL, CB. Kita makarya kanggo akeh klien kayata Midea, TCL, lan sawetara merek liyane sing misuwur ing Tionghoa.
â ™ ¦ï¸ Teknologi paten canggih lan pengalaman produksi ekstensif.
â ™ ¦ï¸ Perusahaan njamin tingkat kustomisasi paling dhuwur, saengga saben produk tampil, ing endi wae dipasang, ing babagan gaya, modernitas, lan fungsionalitas, nalika adaptasi karo gaya lan kabutuhan para pelanggan.
â ™ ¦ï¸ Tim pangembangan teknis profesional kanggo menehi update teknis terus-terusan.
â ™ ¦ï¸ Harga kompetitif, teknologi canggih, lan sistem sawise-penjualan sing kuat.
View as  
 
<1>
Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Mesin Pembeku Mobil Sedheng sing misuwur ing Tiongkok, sampeyan welcome sampeyan Grosir produk sing digawe ing China. Sampeyan bisa ditrima yen sampeyan pengin tuku produk kanthi akeh amarga stok Mesin Pembeku Mobil Sedheng lan yen sampeyan pengin tuku produk diskon, kita bisa adol kanthi rega sing luwih murah. Kita ndhukung nggawe Mesin Pembeku Mobil Sedheng khusus lan nambah merek. Produk sing awet, paling anyar, gampang dijaga, apik lan apik, amarga duwe pabrik dhewe, lan amarga desaine modis lan canggih. Sugeng rawuh ing perusahaan kita kanggo tuku produk paling laris lan kualitas dhuwur. Kita bisa menehi penawaran, dhaptar rega lan conto gratis, lan bakal menehi garansi 2 taun. Rega produk murah banget, lan saben produk wis lulus sertifikasi CE.