Lemari Demi Lemah Dada Mini
  • Lemari Demi Lemah Dada MiniLemari Demi Lemah Dada Mini
  • Lemari Demi Lemah Dada MiniLemari Demi Lemah Dada Mini
  • Lemari Demi Lemah Dada MiniLemari Demi Lemah Dada Mini
  • Lemari Demi Lemah Dada MiniLemari Demi Lemah Dada Mini
  • Lemari Demi Lemah Dada MiniLemari Demi Lemah Dada Mini

Lemari Demi Lemah Dada Mini

Ing58Lmini chest deep low temp refrigerator was designed for storage of enzymes, vaccines, pharmaceutical products and other biomedical materials at uniform temperatures. Ingse deep low temp refrigerators provide stable temperatures from -25 to -60°C /-40 to -86°C.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

DESCRIPTION

Lemari es temp dodo mini dirancang kanggo nyimpen enzim, vaksin, produk farmasi lan bahan biomedis liyane ing suhu sing padha. Kulkas suhu sedheng iki nyedhiyakake suhu stabil saka -25 nganti -60 ° C / -40 nganti -86 ° C. Sistem kulkas kanthi kinerja dhuwur nyedhiyakake pendinginan sing responsif. Fungsi defrost manual ngilangake fluktuasi suhu. Lemari es suhu paling ngisor ing dada iki dioperasikake kisaran -25 ° C nganti -86 ° C, kanthi titik set kapisah ing kenaikan 0,1 ° C.


FITUR

1

Kontrol suhu: Kontrol digital mikro-komputer kanthi saben 0,1 "ƒ unit.

2

-25 nganti -60 ° C / -40 nganti -86 ° C suhu operasi banjur jaga supaya stabil.

3

Alarm visual lan keprungu tandha yen suhu interior mundhak utawa mudhun saka sawetara sing ditemtokake.

4

Kontrol digital kanthi bacaan LED sing gedhe ing Celsius utawa Fahrenheit kanggo manajemen suhu intuisi

5

Panel kontrol mbutuhake entri sandhi kanggo nyetel paramèter sing ngluwihi titik sing disetel

6

Kompresor tunggal nggawe konsumsi tenaga cilik lan ora ana kesalahan.

7

100% gratis CFC


SPESIFIKASI

Barang No.

DW-W58

Kapasitas

58L

Pasokan Daya

220V / 50Hz

Jarak Temp

-25 nganti -60 ° C

-40 nganti -86 ° C


Diwenehake Input

360W

380W


Konsumsi Daya

5.1 KWh / 24H

5,9 KWh / 24H


Bobot

83 kg

Kelas Protektif

I

Tipe Iklim

N

Ukurane

670 * 765 * 1025 mm

Interior Ukurane

410 * 410 * 385 mm

Jinis Defrost

Digital

Jaminan

1 Taun

Akses Keamanan

KeyLock, Standar Gembok

Materi

Baja Gulung Dingin (Kabinet), Busa Polyurethane (Isolasi), Baja Tahan Karat (Rak)

Rak-rak

1

Lawang

/

Sistem kulkas

Tahap tunggal (Sistem dobel sing bisa disesuaikan)

Cara Defrosting

Manual

Jinis Refrigerant

Campuran Refrigerant Gratis CFC

Mode Pendingin

Pendinginan langsung


Enquiry Produk

adol

Tel / Whats app / Messager

Email

Alamat

Tracy

+ 86-15988502726

[email protected]

No.3 Nanqiao North Road, Lanjiang Street, Lanxi City, Zhejiang, China


CERTIFICARIONS



Panas Tags: Mini Chest Deep Low Temp Refrigerator, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Kutipan, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Penjualan Paling Anyar, Klasa, Apik, Garansi 2 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.