Ngarep > Warta > Warta Perusahaan

Kulkas Medis

2021-07-17

Pasar Kulkas Medis miturut Tipe Produk, Gunakake Akhir (Bank Darah, Freezer Farmasi, Rumah Sakit, & Apotek, Institusi Riset, Laboratorium Medis, lan Pusat Diagnostik), Wilayah - Prakiraan Global nganti 2024


Adhedhasar panggunaan pungkasan, segmen bank getih ing pasar kulkas medis diproyeksikan bakal nyakseni CAGR paling dhuwur, saka segi nilai lan volume, sajrone periode ramalan. Tambah prevalensi penyakit hematologis lan sawetara kacilakan nambah permintaan plasma kanggo digunakake ing prosedur fraksinasi plasma. Panjaluk iki, sabanjure, nyebabake kenaikan permintaan kulkas bank getih & beku plasma. Faktor kasebut nyebabake tuwuhing segmen bank getih ing pasar kulkas medis ing saindenging jagad.



Perusahaan kulkas medis HELI fokus ing inovasi teknologi lan kulkas medis sing digawe kanthi suhu 4 derajat, sing bisa memenuhi persyaratan bank getih. Kanggo njamin keamanan lan kualitas peralatan HELI sing luwih dhuwur, perusahaan nganakake atusan update lan tes.



Sadurunge:Ora Ana News
Sabanjure:Kulkas Medis-2