Ngarep > Warta > Warta Perusahaan

Kulkas Medis-2

2021-07-17

Pasar Kulkas Medis Global 2019-2024: Fokus karo Bank Darah, Perusahaan Farmasi, Rumah Sakit, & Apotek, Institusi Riset, Laboratorium Medis, lan Pusat Diagnostik


Pasar lemari es & mesin pembeku regane regane USD 3.1 milyar ing taun 2018. Wilayah Amerika Utara diprakirake dadi pasar paling gedhe kanthi pangsa 44,5% ing taun 2019, saka segi regane. Wilayah Amerika Utara diprakirake dadi pasar paling gedhe ing taun 2024, kanthi ukuran USD 1,9 milyar, banjur Eropa karo pangsa pasar 25,5%.


Wutah pasar ing wilayah iki amarga anane sistem kesehatan sing maju ing AS, Kanada lan Meksiko lan nambah pengeluaran R&D ing industri ilmu farmasi lan ilmu-jiwa ing wilayah kasebut. Nanging, paningkatan aktivitas riset ilmu urip sing penting kanggo perawatan penyakit saka lembaga akademik & riset, nambah kedadeyan penyakit kronis lan infeksi lan nambah permintaan obat-obatan pribadi nyebabake tuwuhing pasar. Penggantian kulkas & beku medis lawas kanthi piranti panyimpenan kadhemen sing hemat energi kanthi anyar nyebabake tuwuhing pasar kulkas & kulkas medis Amerika Utara.


Kulkas medis lan mesin pembeku yaiku lemari es & beku sing akeh tugas kanthi macem-macem ukuran lan kapasitas sing cocog karo panjaluk tartamtu lan njaga peralatan medis / spesimen / vaksin / bahan kimia sing gampang kobong ing suhu sing tetep. Iki digunakake dening ahli medis ing rumah sakit, klinik, pusat operasi, laboratorium riset, apotek, lan fasilitas medis liyane.



Kulkas & beku kanthi teoretis beda karo lemari es sing digunakake saben dina, amarga mbutuhake pangopènan suhu tartamtu saben wektu. Kasedhiya ing macem-macem ukuran lan model sing cocog karo setelan apa wae. Umume lemari es & beku medis dilengkapi alarem sing ngelingake babagan penyimpangan suhu sing signifikan, uga sistem monitoring sing nyathet pangowahan suhu. Kulkas & beku medis kasedhiya kanthi macem-macem ukuran, saka benchtop nganti model tegak kanggo panyimpenan reagen sing luwih akeh lan produk sing wis garing.


Sadurunge:Kulkas Medis
Sabanjure:Kulkas Apotek