Ngarep > Warta > Warta Perusahaan

Refrigerator Suhu Sithik

2021-08-09

Inovasi teknis lan jaminan kualitas minangka prioritas utama pembangunan perusahaan


Zhejiang Heli Refrigeration Equipment Co., Ltd didegaké ing taun 2006, kanthi total investasi 10 yuta dolar, kanthi wiyar 20.000 meter persegi. Iki minangka salah sawijining perusahaan paling awal sing nggawe lan nggawe kulkas medis lan kulkas suhu paling sithik ing China.



Inovasi teknologi minangka ciri khas produksi, sing fokus kanggo njaga konservasi energi lan pengurangan dampak lingkungan sing signifikan. Kanggo tujuan iki, perusahaan ngatur pelatihan teknis kanggo staf kanthi rutin kanggo ngerteni profesional beku suhu ultra-endhek.



Kanggo mesthekake kualitas beku medis, perusahaan HELI kudu nindakake tes luwih saka rong kali sadurunge dimuat.