Ngarep > Produk > Kulkas Medis > Kulkas Apotek (8 â „ƒ ~ 20â„ ƒ)

Kulkas Apotek (8 â „ƒ ~ 20â„ ƒ) Pabrikan

Didirikan wiwit taun 2006, perusahaan kami minangka pabrik sing spesialisasine produksi macem-macem lemari es medis sithik, ngemot 8â ƒ ~ 20â „ƒï¼Œ2â" ƒ ~ 8â "ƒï¼Œ4 ± 1â" ƒ, -25â "ƒ ~ -165â „ƒï¼Œ sing cocog kanggo solusi lan layanan pangolahan kelas-tingkat, kontrol suhu lan kontrol sing dikontrol suhu kanggo apotek, bank darah, laboratorium, lan riset.

Kulkas apotek (8 â „ƒ ~ 20â„ ƒ) minangka piranti kanggo nyimpen obat-obatan ing suhu stabil 8-20â "ƒ.
Farmasi umume kudu ngindhari panas lan cahya amarga bakal mengaruhi stabilitas obat. Kulkas vaksin kita (8â „ƒ-20â„ ƒ) minangka solusi apik kanggo kabeh masalah kasebut.

Fitur Produk
- Kontrol suhu:
1, Kontrol digital mikro-komputer kanthi saben 0,1 "ƒ unit.
2, Tampilan suhu lan asor lan rekaman direkam miturut panyuwunan.
3, Data bisa diunggah. Fungsi pasokan GSP.
â— Sistem keamanan: Sistem alarm sing sampurna, alarm suhu dhuwur lan kurang, alarm kegagalan sensor, lsp. Kanthi fungsi proteksi kaping. Proteksi sandhi, proteksi wiwitan asring lan kegagalan sensor nalika sistem pendinginan tetep mlaku.
â— Sistem pendingin:
1, kompresor sing misuwur, nggawe mesin paling bisa digunakake.
2, Pendinginan CFC gratis campuran unik.
3, penggemar bisu EBM Jerman, kinerja stabil lan gangguan swara.
â- Desain manusiawi:
1, Rak kanthi strip label kanggo gampang ngenali obat sing disimpen.
2, Bahan stainless steel stainless steel 304.
3, Desain sikil roda universal, gampang dipindhah.
4, Desain kunci, kanggo nyegah bukaan acak.
5, Lampu LED internal, obat ing kabinet bisa dideleng kanthi cetha.
6, Voltase ing 187V-242VAC, bisa stabil sanajan voltase ora stabil.

Keuntungan kita
Kulkas farmasi (8 â „ƒ ~ 20â" ƒ) kanthi sertifikasi: ISO9001: 2000, CE, CCC, ETL, CB. Kita makarya kanggo akeh klien kayata Midea, TCL, lan sawetara merek liyane sing misuwur ing Tionghoa.
â ™ ¦ï¸ Teknologi paten canggih lan pengalaman produksi ekstensif.
â ™ ¦ï¸ Perusahaan njamin tingkat kustomisasi paling dhuwur, saengga saben produk tampil, ing endi wae dipasang, ing babagan gaya, modernitas, lan fungsionalitas, nalika adaptasi karo gaya lan kabutuhan para pelanggan.
â ™ ¦ï¸ Tim pangembangan teknis profesional kanggo menehi update teknis terus-terusan.
â ™ ¦ï¸ Harga kompetitif, teknologi canggih, lan sistem sawise-penjualan sing kuat.

View as  
 
<1>
Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Kulkas Apotek (8 â „ƒ ~ 20â„ ƒ) sing misuwur ing Tiongkok, sampeyan welcome sampeyan Grosir produk sing digawe ing China. Sampeyan bisa ditrima yen sampeyan pengin tuku produk kanthi akeh amarga stok Kulkas Apotek (8 â „ƒ ~ 20â„ ƒ) lan yen sampeyan pengin tuku produk diskon, kita bisa adol kanthi rega sing luwih murah. Kita ndhukung nggawe Kulkas Apotek (8 â „ƒ ~ 20â„ ƒ) khusus lan nambah merek. Produk sing awet, paling anyar, gampang dijaga, apik lan apik, amarga duwe pabrik dhewe, lan amarga desaine modis lan canggih. Sugeng rawuh ing perusahaan kita kanggo tuku produk paling laris lan kualitas dhuwur. Kita bisa menehi penawaran, dhaptar rega lan conto gratis, lan bakal menehi garansi 2 taun. Rega produk murah banget, lan saben produk wis lulus sertifikasi CE.