Ngarep > Produk > Kulkas Medis > Shaker Kontrol Suhu

Shaker Kontrol Suhu Pabrikan

Didirikan wiwit taun 2006, perusahaan kami minangka pabrik sing spesialisasine produksi macem-macem lemari es medis sithik, ngemot 8â ƒ ~ 20â „ƒï¼Œ2â" ƒ ~ 8â "ƒï¼Œ4 ± 1â" ƒ, -25â "ƒ ~ -165â „ƒï¼Œ sing cocog kanggo solusi lan layanan pangolahan kelas-tingkat, kontrol suhu lan kontrol sing dikontrol suhu kanggo apotek, bank darah, laboratorium, lan riset.

Miturut panliten kasebut, sawise trombosit wis dicairake, dheweke kudu terus goyang nalika ditunggu transfusi menyang pasien. Jeneng lengkap alat pengontrol suhu yaiku ruang pelestarian osilasi termalatik. Kisaran suhu 22 ± 2â "equipment. Peralatan khusus sing biasane digunakake kanggo pengawetan trombosit, cocog kanggo pusat getih, departemen transfusi klinis, bank getih, lan unit produksi produk getih. Pengocok nyedhiyakake osilasi horisontal terus-terusan kanthi amplitudo 50 mm lan frekuensi 60 siklus / menit, sing ngatasi masalah panyimpenan trombosit sing aman. Kantong panyimpenan trombosit valid sajrone 120 jam (5 dina) ing shaker.


Fitur Produk
â – ¶ Kontrol mikrokomputer kanthi sensor presisi tinggi, njaga suhu tetep tetep.
â – ¶Pembuangan kondensasi kondhang, kompresor impor lan lemari es sing efisien.
â – ¶S stainless steel kelas 304 panganan.
â – ¶ Disinfeksi UV.

â – ¶Tampilan digital.


Keuntungan kita
Pengontrol suhu sing dikontrol suhu karo sertifikasi: ISO9001: 2000, CE, CCC, ETL, CB. Kita makarya kanggo akeh klien kayata Midea, TCL, lan sawetara merek liyane sing misuwur ing Tionghoa.
â ™ ¦ï¸ Teknologi paten canggih lan pengalaman produksi ekstensif.
â ™ ¦ï¸ Perusahaan njamin tingkat kustomisasi paling dhuwur, saengga saben produk tampil, ing endi wae dipasang, ing babagan gaya, modernitas, lan fungsionalitas, nalika adaptasi karo gaya lan kabutuhan para pelanggan.
â ™ ¦ï¸ Tim pangembangan teknis profesional kanggo menehi update teknis terus-terusan.
â ™ ¦ï¸ Harga kompetitif, teknologi canggih, lan sistem sawise-penjualan sing kuat.
View as  
 
<1>
Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Shaker Kontrol Suhu sing misuwur ing Tiongkok, sampeyan welcome sampeyan Grosir produk sing digawe ing China. Sampeyan bisa ditrima yen sampeyan pengin tuku produk kanthi akeh amarga stok Shaker Kontrol Suhu lan yen sampeyan pengin tuku produk diskon, kita bisa adol kanthi rega sing luwih murah. Kita ndhukung nggawe Shaker Kontrol Suhu khusus lan nambah merek. Produk sing awet, paling anyar, gampang dijaga, apik lan apik, amarga duwe pabrik dhewe, lan amarga desaine modis lan canggih. Sugeng rawuh ing perusahaan kita kanggo tuku produk paling laris lan kualitas dhuwur. Kita bisa menehi penawaran, dhaptar rega lan conto gratis, lan bakal menehi garansi 2 taun. Rega produk murah banget, lan saben produk wis lulus sertifikasi CE.