Ngarep > Produk > Freezer Cryogenic Ultra-Low (-40 â „ƒ ~ -165â" ƒ)

Freezer Cryogenic Ultra-Low (-40 â „ƒ ~ -165â" ƒ) Pabrikan

Didirikan wiwit taun 2006, perusahaan kami minangka pabrik sing spesialisasine produksi macem-macem lemari es medis sithik, ngemot 8â ƒ ~ 20â „ƒï¼Œ2â" ƒ ~ 8â "ƒï¼Œ4 ± 1â" ƒ, -25â "ƒ ~ -165â „ƒï¼Œ sing cocog kanggo solusi lan layanan pangolahan kelas-tingkat, kontrol suhu lan kontrol sing dikontrol suhu kanggo apotek, bank darah, laboratorium, lan riset.
Freezer cryogenogenik paling endhek, biasane nuduhake beku sing suhu bisa nganti -40â "ƒ. Dipérang dadi -40â "ƒ, -60â" ƒ, -86â "ƒ, -105â" ƒ, -135â "ƒ, -150â" ƒ lan -165â "ƒ miturut suhu. Freezer kriogenik ultra-kurang bisa beku sel kanthi cepet lan nglindhungi struktur sel supaya ora rusak. Amarga kinerja sing apik banget, umume digunakake ing biomedis, laboratorium riset, nelayan lepas pantai lan perusahaan kimia khusus.

Fitur Produk
â— Kontrol suhu: Kontrol digital mikro-komputer kanthi saben 0,1 "unit".
â— Sistem keamanan: Sistem alarm sing sampurna, alarm suhu dhuwur lan kurang, alarm kegagalan sensor, lsp. Kanthi fungsi proteksi kaping. Proteksi sandhi, proteksi wiwitan asring lan kegagalan sensor nalika sistem pendinginan tetep mlaku.
â— Sistem pendingin:
1, Lapisan busa sing kandel banget lan panyegelan kaping pindho saka lawang, apa sing bisa nglindhungi suhu ing njero ruangan.
2, Sistem kulkas sing ngganti dhewe lan kompresor sing misuwur, nggawe kulkas paling akeh digunakake.
3, Pendinginan CFC gratis campuran unik.
4, sistem kompresor tunggal, tingkat kegagalan kurang lan konsumsi energi sing sithik.
5, penggemar bisu EBM Jerman, kinerja stabil lan gangguan swara.
â- Desain manusiawi:
1, Rak stainless steel internal, bisa diatur kaya sing dibutuhake.
2, Bahan stainless steel stainless steel 304.
3, Desain sikil roda universal, gampang dipindhah.
4, Desain kunci, kanggo nyegah bukaan acak.
5, Desain tekanan tekanan udara, nalika fungsi bolongan uji coba, gampang digunakake.
6, tampilan suhu LED.
7, Instalasi perekam suhu digital opsional.
8, antarmuka USB
9 Desain band voltase lebar, cocok kanggo voltase 187V-242VAC.

Keuntungan kita
Freezer cryogenogenik paling endhek (-40 â „ƒ ~ -165â" ƒ) kanthi sertifikasi: ISO9001: 2000, CE, CCC, ETL, CB. Kita makarya kanggo akeh klien kayata Midea, TCL, lan sawetara merek liyane sing misuwur ing Tionghoa.
â ™ ¦ï¸ Teknologi paten canggih lan pengalaman produksi ekstensif.
â ™ ¦ï¸ Perusahaan njamin tingkat kustomisasi paling dhuwur, saengga saben produk tampil, ing endi wae dipasang, ing babagan gaya, modernitas, lan fungsionalitas, nalika adaptasi karo gaya lan kabutuhan para pelanggan.
â ™ ¦ï¸ Tim pangembangan teknis profesional kanggo menehi update teknis terus-terusan.

Pancegahan kanggo digunakake
â – ¶Kahanan operasi: suhu sekitar 5 ~ 32 ° C, kelembapan sekitar 20 ~ 90%, voltase 220V ± 10%, frekuensi 50 ± 1Hz.
â – ¶ Ora ana geter lan gas korosif sing kuwat.
â – ¶ Supaya sinar srengenge langsung lan cedhak karo sumber panas.
â – ¶Jaga papan luwih saka 30cm ing beku. bolongan ventilasi dissipation panas ora bisa dijamin.
â – ¶Produk kasebut dilengkapi switch proteksi kebocoran lan soket independen lan grounding sing bisa dipercaya.
â – ¶ Kulkas pertama nggunakake istirahat sajrone 12 jam sadurunge dipasang lan diuripake;
â – ¶ Lemari es kriogenik ultra-kurang kudu dibukak sawise 1 ~ 3 menit sawise dipasang. Nalika njupuk lan nyelehake barang saka mesin pembeku, mangga nganggo sarung tangan anti-beku supaya ora frostbite.
â – ¶ Freezer kudu mbukak kosong sadurunge suhu tampilan nganti tekan angka sing disetel. Banjur lebokake barang kasebut. Barang ora bisa ngluwihi 1/4 kothak. Lebokake item sabanjure sawise suhu nganti tekan angka sing wis ditemtokake maneh. Tindakan iki bakal nglindhungi kompresor sampeyan.
â – ¶ Mesin pembeku cryogenik sing paling endhek dilarang dilebokake ing barang sing gampang kobong, mbledhos lan mbebayani liyane.
â – ¶ Aja nggunakake gelas (lan bahan liyane sing ora tahan suhune sithik) kanggo nahan barang sing kudu dibekukan, supaya wadhah ora retak.
â – ¶ Tombol mesin pembeku kudu disimpen kanthi bener supaya ora kacilakan nalika bocah mbukak lawang lan dolanan.
â – ¶Mangga aja diowahi kajaba suhu sing disetel supaya ora normal sistem.
â – ¶Mangga aja langsung dibilas nganggo beku kanthi banyu.
View as  
 
Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Freezer Cryogenic Ultra-Low (-40 â „ƒ ~ -165â" ƒ) sing misuwur ing Tiongkok, sampeyan welcome sampeyan Grosir produk sing digawe ing China. Sampeyan bisa ditrima yen sampeyan pengin tuku produk kanthi akeh amarga stok Freezer Cryogenic Ultra-Low (-40 â „ƒ ~ -165â" ƒ) lan yen sampeyan pengin tuku produk diskon, kita bisa adol kanthi rega sing luwih murah. Kita ndhukung nggawe Freezer Cryogenic Ultra-Low (-40 â „ƒ ~ -165â" ƒ) khusus lan nambah merek. Produk sing awet, paling anyar, gampang dijaga, apik lan apik, amarga duwe pabrik dhewe, lan amarga desaine modis lan canggih. Sugeng rawuh ing perusahaan kita kanggo tuku produk paling laris lan kualitas dhuwur. Kita bisa menehi penawaran, dhaptar rega lan conto gratis, lan bakal menehi garansi 2 taun. Rega produk murah banget, lan saben produk wis lulus sertifikasi CE.