Freezer Medis Suhu Sithik Ultra (-86 ° C)
  • Freezer Medis Suhu Sithik Ultra (-86 ° C)Freezer Medis Suhu Sithik Ultra (-86 ° C)
  • Freezer Medis Suhu Sithik Ultra (-86 ° C)Freezer Medis Suhu Sithik Ultra (-86 ° C)
  • Freezer Medis Suhu Sithik Ultra (-86 ° C)Freezer Medis Suhu Sithik Ultra (-86 ° C)
  • Freezer Medis Suhu Sithik Ultra (-86 ° C)Freezer Medis Suhu Sithik Ultra (-86 ° C)
  • Freezer Medis Suhu Sithik Ultra (-86 ° C)Freezer Medis Suhu Sithik Ultra (-86 ° C)
  • Freezer Medis Suhu Sithik Ultra (-86 ° C)Freezer Medis Suhu Sithik Ultra (-86 ° C)

Freezer Medis Suhu Sithik Ultra (-86 ° C)

Ing608Lbeku medis suhu paling sithik (-86 ° C) dirancang kanggo panyimpenan enzim, vaksin, produk farmasi lan bahan biomedis liyane ing suhu sing padha. Freezer ultra-rendah iki nyedhiyakake suhu stabil saka -15 ° C & -65 ° C & -86 ° C nganti -165 ° C.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


DESCRIPTION

Freezer medis suhu rendah banget (-86 ° C) dirancang kanggo panyimpenan enzim, vaksin, produk farmasi lan bahan biomedis liyane ing suhu sing padha. Freezer ultra-rendah iki nyedhiyakake suhu stabil saka -15 ° C & -65 ° C & -86 ° C nganti -165 ° C. Sistem kulkas kanthi kinerja dhuwur nyedhiyakake pendinginan sing responsif. Fungsi defrost manual ngilangake fluktuasi suhu. Mesin pembeku suhu suhu paling sithik (-86 ° C) dioperasikake kisaran -40 ° C nganti -86 ° C, kanthi titik sing kapisah ing kenaikan 0,1 ° C.


FITUR

1

Desain dibangun kanggo enzim, vaksin, produk farmasi lan bahan biomedis liyane kanthi suhu seragam

2

-40 ° C nganti -86 ° C suhu operasi banjur tetep stabil

3

Alarm visual lan keprungu tandha yen suhu interior mundhak utawa mudhun saka sawetara sing ditemtokake

Panel kontrol mikroprosesor

4

Kontrol digital kanthi bacaan LED sing gedhe ing Celsius utawa Fahrenheit kanggo manajemen suhu intuisi

5

Panel kontrol mbutuhake entri sandhi kanggo nyetel paramèter sing ngluwihi titik sing disetel

6

Kompresor tunggal nggawe konsumsi tenaga cilik lan ora ana kesalahan.

7

100% gratis CFC


SPESIFIKASI

Barang No.

DW-86L608

Jarak Temp

-40â „ƒ nganti -86â„ ƒ

Kapasitas

608L

Pasokan Daya

220V / 50Hz

Diwenehake Input

900W

Konsumsi Daya

13,5 KWh / 24H

Bobot

265 kg

Kelas Protektif

I

Tipe Iklim

N

Ukurane

940 * 980 * 1420 mm

Interior Ukurane

700 * 680 * 1255 mm

Jinis Defrost

Digital

Jaminan

1 Taun

Akses Keamanan

KeyLock, Standar Gembok

Materi

Baja Gulung Dingin (Kabinet), Busa Polyurethane (Isolasi), Baja Tahan Karat (Rak)

Rak-rak

3

Lawang

1 metu, 4 batin

Sistem kulkas

Tahap tunggal (Sistem dobel sing bisa disesuaikan)

Cara Defrosting

Manual

Jinis Refrigerant

Campuran Refrigerant Gratis CFC

Mode Pendingin

Pendinginan langsung


Enquiry Produk

adol

Tel / Whats app / Messager

Email

Alamat

Tracy

+ 86-15988502726

[email protected]

No.3 Nanqiao North Road, Lanjiang Street, Lanxi City, Zhejiang, China


CERTIFICARIONS






Panas Tags: Freezer Medis Suhu Sithik Suhu (-86 ° C), Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Regane, Dhaptar rega, Kutipan, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Penjualan Paling Anyar, Klasa, Apik, Garansi 2 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.